26 lutego zrób sobie Dzień Kabanosa i wyluzuj!

materiał prasowy Są z nami wszędzie – podczas wieczornego seansu filmowego, emocjonującego meczu, w podróży, na imprezie czy jako szybka przekąska w ciągu dnia. Kabanosy stały się nieodłącznym elementem codzienności i można śmiało powiedzieć, że Polacy zajadają się nimi z wielkim apetytem – niezależnie od okazji. Dlatego przypadający 26 lutego Dzień Kabanosa to idealny moment, by jeszcze bardziej je docenić! „Zrób sobie Dzień Kabanosa i wyluzuj” – pod tym hasłem marka Tarczyński zaprasza do wspólnego świętowania, przypominając, że kabanosy to więcej niż przekąska – to szybkie i pyszne rozwiązanie na głód, o każdej porze. Bo Dzień Kabanosa może być codziennie!
Dlaczego Dzień Kabanosa?
W świecie pełnym nietypowych świąt kulinarnych, takich jak Dzień Pizzy, Dzień Czekolady czy Dzień Makaronu, nie mogło też zabraknąć miejsca dla ulubionej przekąski Polaków, wybieranej przez 9. na 10. z nich. Dlatego 26 lutego świętujemy Dzień Kabanosa.
Ty też nie masz dziś głowy do gotowania? Nie wiesz, co wiesz co przygotować na serialowy maraton z przyjaciółmi? A może zastanawiasz się, co wrzucić do torby na spontaniczny wypad za miasto? Zrób sobie Dzień Kabanosa i wyluzuj! Kabanosy, dzięki wygodnej formie, wysokiej zawartości białka oraz różnorodności smakowej, pozwalają cieszyć się chwilą – bez stresu, bez zbędnych przygotowań, zawsze, gdy potrzeba szybkiego i smacznego rozwiązania.
Data 26 lutego nie jest przypadkowa. To właśnie wtedy firma Tarczyński rozpoczęła swoją działalność. Dlatego to coś więcej niż kolejne święto – to pretekst, by przypomnieć, że kabanosy to szybkie, smaczne i niezawodne rozwiązanie na głód o każdej porze dnia.
Dzień Kabanosa coraz mocniej wpisuje się w kalendarz wyjątkowych okazji, a marka Tarczyński zachęca do wspólnego świętowania! Tegoroczne hasło „Zrób sobie Dzień Kabanosa i wyluzuj” to proste przypomnienie, że warto znaleźć chwilę dla siebie. Bo czasem można odpuścić gotowanie, sięgnąć po coś pysznego i po prostu cieszyć się momentem.
Przekąska na światowym poziomie
Tarczyński od lat wyznacza trendy w świecie mięsnych przekąsek, a kabanosy marki stały się synonimem jakości, smaku i wygody. Sekret ich popularności tkwi w unikalnej recepturze, starannie dobranych składnikach i nowoczesnych technologiach produkcji, co doceniają konsumenci – średnio 2 na 3 paczki kabanosów kupowanych w Polsce to właśnie produkty Tarczyński. Sukces tych produktów wykracza daleko poza rodzimy rynek. Dziś kabanosy Tarczyński można znaleźć w ponad 30 krajach, gdzie zdobywają uznanie miłośników przekąsek na całym świecie.
Marka nieustannie zaskakuje nowościami, udowadniając, że kabanosy to nie tylko klasyczna, ale także innowacyjna przekąska. Dzięki obniżonej zawartości tłuszczu o 40%, wyjątkowym smakom i przełomowym recepturom, kabanosy wciąż ewoluują. W ofercie Tarczyński dostępne są m.in. kabanosy z nadzieniem na przykład Barbecue, Cheddar czy Fromage, a także wersje roślinne. Ta różnorodność wpisuje się w dynamicznie zmieniające się potrzeby konsumentów. Producent nieustannie podnosi poprzeczkę w kategorii przekąsek, dostarczając konsumentom nowych powodów do sięgania po kabanosy.
Dzień pod znakiem kabanosów
Z okazji Dnia Kabanosa marka Tarczyński szykuje prawdziwą ucztę dla fanów tej kultowej przekąski! W social mediach – na Facebooku, Instagramie, YouTube i TikToku – rusza akcja
z udziałem influencerów, którzy pokażą, jak kabanosy idealnie wpisują się w codzienne momenty przyjemności. W sklepach pojawią się specjalne standy, a na nich QR kody, które przekierują do humorystycznego wideo z brand hero marki – Muszkieterem. To idealna okazja, by nie tylko spróbować kabanosów, ale też przekonać się, że Dzień Kabanosa można świętować codziennie!
Grupa Tarczyński
Tarczyński S.A. to innowacyjny producent wysokiej jakości wędlin, kabanosów, parówek i przekąsek białkowych. Tarczyński jest marką numer 1 w kategorii wędlin paczkowanych oraz liderem na rynku roślinnych zamienników mięsa. Co roku otrzymuje liczne wyróżnienia, a oferowane produkty są obecnie dystrybuowane do blisko 30 krajów świata na 3 kontynentach. Firma posiada własne laboratorium, zespół technologów, a także rozbudowany dział jakości oraz jeden z najnowocześniejszych parków maszynowych w Europie. Inwestuje w rozbudowę zakładu i zakup nowoczesnych, przyjaznych dla środowiska technologii
Jesteśmy na Google News. Dołącz do nas i śledź Silesion.pl codziennie. Obserwuj Silesion.pl!
Wszelkie materiały promocyjno-reklamowe mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią one podstawy do wzięcia udziału w Promocji, w szczególności nie są ofertą w rozumieniu art. 66 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. – Kodeks cywilny (Dz. U. 2020, poz. 1740 z późn. zm.).