Oświadczenie FAME MME po walce Don Kasjo – Parke

SIL esion pl

Zamieszczemy oświadczenie FAME MME w sprawie decyzji sędziowskiej po walce Don Kasjo – Parke: “Decyzja została podjęta i decyzja sędziowska jest ostateczna!”

CO ZA WALKA!!! CO ZA EMOCJE!!! Cała hala jest podzielona… Jesteśmy tu na miejscu i nie wierzymy w to co widzimy, bo dookoła nas każdy kłóci się tylko o jedno: kto wygrał walkę. Decyzja została podjęta i decyzja sędziowska jest ostateczna! Po pięknym pojedynku, jednogłośnie na punkty wygrywa ‘Stormin’ Norman Parke.Norman i Kasjusz pokazali, że boks to piękny sport. GRATULUJEMY GWIAZDOM MAIN-EVENTU FAME 10

Chore emocje, zachowalem sie jak burak z tym mikrofonem, ale za dużo dziś przezyliśmy.
Dziekuje Norman i Kasjo za super walkę! Piekne emocje, na końcu po prostu było już za gorąco.
Przeraszam Norman z szacunku do swojego zawodnika nie powinienem w ten sposób sie zachować. Robienie takiego eventu to ciezki temat
. – napisał na Instagramie Boxdel

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Michał “Boxdel” Baron (@boxdel)

Wcześniej Michał Boxdel Baron, jeden z włodarzy federacji Fame MMA powiedział, że złoży protest w sprawie werdyktu: “Chyba pierwszy raz w historii zdarzy się coś takiego że to federacja złoży protest w stronę sędziów. Dla mnie Stormin Norman nie wygrał tej walki. Zrobie wszystko żeby przeanalizować tę walke do końca i chuj mnie to obchodzi